IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Tratamente medicamentoase antipilozitate, "Estetica uratului"
Milla
post Nov 28 2006, 11:32 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
From: in your dreams
Member No.: 769

Salut tuturor.

Am zis ca daca tot am acces la internet sa incerc sa caut ajutor printre alte domnisoare/doamne la o pb p care o am.
Imi cer scuze anticipat daca tema a mai fost abordata.
Este vorba de inesteticul, si nedoritul par (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/mad.gif) ..nu il mai suport. Pe langa faptul ca imi creste in toate directiile (vb acum de parul dp picioare si zona inghinala, axiala), nu il suport de nici o culoare , fie iarna fie vara mai imi creste si sub.cutanat. Nu mai suport, fie ca ma epilez cu ceara (de unica folosinta , clasica) benzi, sau folosesc lama imi creste cum vrea maria sa. M-am saturat, finante din pacate pt o epilare definitiva nu am ... deci nu voi fi fericita prea curand.
Vreau sa va intreb daca exista remediu la asa ceva ? nu stiu ... un tratament anume ? sau .. habar nu am .. bai de abur am incercat, spalat cu un buretel mai rigid .. innebunesc. E vorba de igiena , sunt f stricta.
vreau ca eu sa ma simt bine in pielea mea.
Multumiri.

Buh-Bye
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
fortelady
post Nov 28 2006, 11:54 PM
Post #2

Musafir

la subforumul de frumusete exista 3-4 topicuri despre epilare, par crescut pe sub piele samd.
presupun ca pe tine te intereseaza un tratament medicamentos....
din cate stiu eu nu exista, in afara de tratamente hormonale (cu efecte discutabile, iar efectele secundare nu sunt deloc de neglijat) eu una nu stiu mare lucru.... imi torturez corpul pe rand cu ceara calda, ceara rece, aparat de epilat, ceara de unica folosinta.... si o iau de la capat.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Milla   Tratamente medicamentoase antipilozitate   Nov 28 2006, 11:32 PM
fortelady   la subforumul de frumusete exista 3-4 topicuri des...   Nov 28 2006, 11:54 PM
angeldust   Cred ca nu exista femeie sa nu se fi saturat de pr...   Nov 29 2006, 11:12 AM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 12:28 AM