![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 28-November 06 From: in your dreams Member No.: 769 ![]() |
Salut tuturor.
Am zis ca daca tot am acces la internet sa incerc sa caut ajutor printre alte domnisoare/doamne la o pb p care o am. Imi cer scuze anticipat daca tema a mai fost abordata. Este vorba de inesteticul, si nedoritul par (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/mad.gif) ..nu il mai suport. Pe langa faptul ca imi creste in toate directiile (vb acum de parul dp picioare si zona inghinala, axiala), nu il suport de nici o culoare , fie iarna fie vara mai imi creste si sub.cutanat. Nu mai suport, fie ca ma epilez cu ceara (de unica folosinta , clasica) benzi, sau folosesc lama imi creste cum vrea maria sa. M-am saturat, finante din pacate pt o epilare definitiva nu am ... deci nu voi fi fericita prea curand. Vreau sa va intreb daca exista remediu la asa ceva ? nu stiu ... un tratament anume ? sau .. habar nu am .. bai de abur am incercat, spalat cu un buretel mai rigid .. innebunesc. E vorba de igiena , sunt f stricta. vreau ca eu sa ma simt bine in pielea mea. Multumiri. Buh-Bye |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca nu exista femeie sa nu se fi saturat de problema asta. Daca ai probleme cu firele crescute sub piele, incearca o vreme numai ceara calda si aparatul de ras + scrub in fiecare saptamana pe tot corpul. Mai ar fi si cremele acelea de dupa epilat care cica incetinesc cresterea parului ...parca si la Avon erau. Vreau sa zic ca eu am avut si am observat un cat de mic efect acolo, nimic spectaculos insa.....
Epilarea definitiva eu NU o recomand. Am vb cu 2 persoane care au apelat la epilare definitva si erau extrem de nemultumite in sensul ca dupa o perioada mai mica sau mai mare de timp parul incepuse sa le creasca din nou. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:32 AM |
|