![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Nota moderator:
am spart topicul cu cei 16 ani pt ca povestea alexei zic eu ca merita un topic special. alexa, mult succes si sa te auzim cat mai curand ca faci un bebe fortelady Ce ai patit marty, de ce esti atit de suparata? Nu ne indispui deloc, din contra, poate daca ne povestesti un pic despre ceea ce te doare, ai sa te simti un pic mai usurata, cine stie?! Aici fiecare vorbeste despre lucruri placute sau mai putin placute, etc. Eu tocmai spuneam ca nu am lasat un copil cind trebuie si acuma ma cam chinui sa-l fac si ma intristeaza pentru ca toti prietenii nostri au deja copii iar noi am ramas ultimul cuplu fara. :'( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Paula tot ce spun oamenii astia pe aici este adevarat!
Cunosc prea multe femei care au facut copii mult prea devreme iar acum le pare rau.Nu pentru copiii facuti ci pentru ele.Eu te inteleg caci dupa 5 ani de casatorie copilul este un urmator pas in casnicia ta dar totusi esti prea tanara.Ar trebui sa te gandesi la tine acum,la ce-ti face tie placere ca femeie,la realizari ale tale strict personale.Este foarte important sa te simti o femeie implinita inainte de a face un copilash pentru ca atunci toate nevoile tale/voastre vor trece vrand nevrand intr-un plan secund.Poate acest lucru il realizeaza sotul tau si de aceea considera ca nu este un moment potrivit.Sau poate(si sper sa nu fie asa) lui nu-i plac copiii.L-ai intrebat?Este foarte important sa stii acest lucru pentru a stii cum o sa stea lucrurile pe viitor.Acum sunteti doi si toate deciziile pe care inainte le luati individual acum trebuie sa reflecte parerile amandurora!Este inevitabila o discutie pe tema asta(evita sa fie lunga daca el se irita foarte rau) in care sa afli raspunsurile la intrebarile care te macina.In acest mod vei stii ce este de facut pe viitor. In nici un caz nu trebuie sa decizi doar tu ca vrei un copil si sa-l anunti cand este un fait acompli pentru ca exista pericolul destramarii casniciei voastre.Dar nu este corect nici din partea lui sa refuze o discutie pe tema asta,ca sot ti-o datoreaza. Oricum,pana la urma decizia iti apartine in totalitate,nu o sa ma apuc acum sa te intreb daca realizezi tot ce implica aparitia unui bebe in viata ta-atat dpdv financiar cat si psihic-este problema ta.Te rog in numele tuturor sa nu fi suparata pe noi pentru ceea ce am scris aici,tu poate vrei doar o solutie sa ramai insarcinata si atat,dar devreme ce ne-ai cerut parerea fiecare a spus ce a considerat ca este important pentru tine sa constientizezi.De aici mai departe depinde doar de tine sa alegi ce consideri tu ca este mai sanatos pentru tine si casnicia ta. Te pup si astept parerea ta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:36 PM |
|