![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na ca l-am deschis. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu de-abia am ajuns acasa si pentru ca maine am petrecrea de Craciun a firmei, trebuie sa ma ocup prima data de alte treburi. Revin mai tarziu. |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu inca n-am ajuns (aici e amiaza), dar astea sunt planurile pe azi (va spun maine daca le-am realizat 100%):
cum intru in casa, strig la copii sa-si ridice hainele de pe mocheta, sa si le puna pe umerase, iar papucii asezati frumos, la locul lor, langa usa, nu imprastiati ca si cum s-ar fi descaltat din mers. azi trebuie sa stau acasa, ca-mi livreaza mobila de dormitor (yupiiii!, dar oricum nu va fi montatat pana in week-end - daca am dormit 2 ani pe saltea, mai dorm 3 nopti). voi pune la spalat si la uscat hainele (pe care le-am sarit in week-end), am de spalat gresia si vreau sa fac o conopida cu branza Brie la cuptor, pentru maine. in rest, zilnicele lectii, hranit copiii, ajutat la spalatul pe dinti, stat cu ei la povesti o jumatate de ora inainte de culcare, dupa care pun vasele in masina de spalat si ii dau drumul. apoi, daca mai ramane timp, mai intru un pic pe-aici, sa vad ce mai faceti, apoi mai citesc cateva pagini si stingerea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:09 AM |
|