![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE QUOTE eu nu dau de pomana. daca vrei te invat cum sa faci rost de bani de plecare. intrebarea 1: casa ai? am casa, dar nu sunt in acte..adica e a parintior, so, pana la urma nu am casa. QUOTE si bani n-am doar de motor. ci am si masina si am si de benzina si de ski si nici nu mor de foame. QUOTE cu concediile stau mai prost. cam un concediu de o spatamana la 6 ani, dar ce nu se face cu sacrificii? cred ca asta ar fi cel mai groaznic cosmar al existentei mele : sa nu am timp de nimic... so, sunt deschisa la orice ....numa' bani sa iasa, si cat de cat cinstiti...ca spargerea la banca o dau mai incolo :pistolar:.... fii atenta cum faci cu casa. ii convingi pe parinti s-o vanda si sa-ti dea numai 5000 de euro. de restul sa-si schimbe mobila, sa traiasca si ei un concediu in europa undeva si pentru batranetze. daca vrei s-o intinzi cu tot sufletul nu-i greu. trebuie doar sa inteleaga ca o s-o duci in afara mult, mult mai bine. cu concediul n-o lua asa. fiecare are propria lui poveste. si nu inteleg expresia: "sa nu am timp de nimic..." ba ai timp. sa muncesti, sa iesi la un restaurant pe saptamana, sa dormi, sa mai iesi la o discoteca sambata... pentru ce altceva mai nevoie de timp? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:07 AM |
|