IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Mamelor, cat timp liber aveti pentru voi?
kalua
post Oct 13 2006, 06:35 PM
Post #1

Musafir

Am citit un studiu din care reiesea ca o mama, casnica, cu doi copii mici munceste acasa 12 ore.
Mai toate mamele cu serviciu au maxim o ora pe zi timp pentru ele insele, in jur de 20% spun ca nu le ramane deloc timp pentru propriile activitati.

Cum e la voi?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
dana_ada
post Dec 7 2006, 09:42 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 611

e drept kalua,sunt casnica,dar nu ma intelege gresit,nu stau doar in casa,la cratita,cu sortul pe mine,si cu o lingura in mana,cu care eventual mai plesnesc si copilul.mai am si alte activitati,dar ,e adevarat ,am destul timp pt mine si pt familia mea.
fortelady,nu stiu la ce te referi cu experienta,dar daca pot ajuta pe cineva,o fac cu cea mai mare placere.va sarut!

+Quote Post
fortelady
post Dec 7 2006, 09:47 PM
Post #3

Musafir

QUOTE(dana_ada @ Dec 7 2006, 10:42 PM) *
e drept kalua,sunt casnica,dar nu ma intelege gresit,nu stau doar in casa,la cratita,cu sortul pe mine,si cu o lingura in mana,cu care eventual mai plesnesc si copilul.mai am si alte activitati,dar ,e adevarat ,am destul timp pt mine si pt familia mea.
fortelady,nu stiu la ce te referi cu experienta,dar daca pot ajuta pe cineva,o fac cu cea mai mare placere.va sarut!

pe fetele care au copii - mai ales copii mici, si care nu mai stiu sa se imparta...
mai e un topic la familie- cum facem ca sa ne impartim timpul mai bine, tot aici la familie

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Mamelor, cat timp liber aveti pentru voi?   Oct 13 2006, 06:35 PM
pescarush   la mine? dezastru. stiu ca trebuie sa schimb ceva,...   Nov 5 2006, 03:38 AM
cecylly   hai sa ma plang si eu dimineata incepe la ora 6 ca...   Nov 6 2006, 04:34 PM
fortelady   cecylly, nu poti sa le combini ? de genul "pl...   Nov 6 2006, 04:51 PM
kalua   cecy, metoda sugerata de forte e foarte buna. Si m...   Nov 6 2006, 08:09 PM
pescarush   astept si eu vremurile alea cand voi putea iesi se...   Nov 9 2006, 05:12 AM
dana_ada   wow,sunt ingrozita,chiar asa greu e la voi?eu sunt...   Dec 7 2006, 07:48 PM
kalua   dana_ada, se pare ca intr-adevar esti una dintre p...   Dec 7 2006, 08:12 PM
fortelady   dana ada, bravo tie ca reusesti! se pare ca ai...   Dec 7 2006, 09:32 PM
dana_ada   e drept kalua,sunt casnica,dar nu ma intelege gres...   Dec 7 2006, 09:42 PM
fortelady  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th July 2025 - 08:13 AM