![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit un studiu din care reiesea ca o mama, casnica, cu doi copii mici munceste acasa 12 ore.
Mai toate mamele cu serviciu au maxim o ora pe zi timp pentru ele insele, in jur de 20% spun ca nu le ramane deloc timp pentru propriile activitati. Cum e la voi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
dana_ada, ai avut vreodata serviciu? De-ala naspa, care sa te scoale eventual noaptea din pat, de linga sot? Sau sa-ti vina sa adormi in cada in timp ce faci baie? Sau zile de-alea incare nu-ti doresti cind ajungi acasa decit sa te arunci in pat , sa nu-ti trebuiasca nimic altceva decit un pat mare?
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
dana_ada, ai avut vreodata serviciu? De-ala naspa, care sa te scoale eventual noaptea din pat, de linga sot? Sau sa-ti vina sa adormi in cada in timp ce faci baie? Sau zile de-alea incare nu-ti doresti cind ajungi acasa decit sa te arunci in pat , sa nu-ti trebuiasca nimic altceva decit un pat mare? Diana, mai adauga si faptul ca desi ai vrea doar un pat mare, ai copii asa ca... ia-ti ADIO de la pat, pana cand ai pus intai copiii la culcare si ai mai strans de prin casa (adica asa, spre miezul noptii). forte, in anii cat am stat in concediu de maternitate am avut si eu timp sa le fac pe toate si chiar sa ma ocup si de mine. dar gandeste-te ca majoritatea lipsim de acasa intre 9 (cel mai bun caz) si chiar 12-13 ore/zi. si eu sunt in clubul celor care ar innebuni acasa. am avut si "experienta" asta, aproape un an (nu ma refer la concediu de maternitate) si pot sa spun ca o consider cea mai neagra perioada a vietii mele. sa nu ma intelegeti gresit, nu spun cu intentia de a jigni pe cineva, fiecare femeie isi are prioritatile ei in viata, eu faceam doar o paranteza. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) later edit: ma refer la prioritatile de dupa familie, in cazul nostru, pentru ca bineinteles, family comes first. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 01:40 PM |
|