![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE fii atenta cum faci cu casa. ii convingi pe parinti s-o vanda si sa-ti dea numai 5000 de euro. de restul sa-si schimbe mobila, sa traiasca si ei un concediu in europa undeva si pentru batranetze. daca vrei s-o intinzi cu tot sufletul nu-i greu. trebuie doar sa inteleaga ca o s-o duci in afara mult, mult mai bine. QUOTE cu concediul n-o lua asa. fiecare are propria lui poveste. si nu inteleg expresia: "sa nu am timp de nimic..." ba ai timp. sa muncesti, sa iesi la un restaurant pe saptamana, sa dormi, sa mai iesi la o discoteca sambata... pentru ce altceva mai nevoie de timp? offfffff...Tsuni, ce sarac esti tu....crezi k un restaurant ma poate salva pe mine?pai matzul il pot umple oriunde si oricand , si kiar intr-o atmosfera de invidiat....dac ti-as spune ca ma petrcut nopti romantice in pestera, da, ai citi pbine, in pestera, la un curs de speologie, apoi o noapte deosebita am petrecut-o intr-un bungalow dezapada la o noapte de supravieturire in zapada....si nenumarate nopti cu cortul la munte sau la amre, in afara sau in ro....so, restaurantul, indif.de specificul sau, nu-mi inspira decat:BASHINI...scuza-mi termenul...dar altul mai potrivit nu am gasit... apoi, nu munca este totul..muncesti pentru a trai, nu traiesti pentru a munci... k..dormi, dar nu dormi toat viata, tre' sa-ti mai ramana timp si pentru o carte, un concert, o plimbare in afara, un hobby (i cazul tau motorul, in cazul meu alpinismul, muntele)...apoi mai e nevoie de timp de liniste, in care sa meditezi la cine sti, pentru ce esti ceea ce esti, si ar mai fi o groaza de teme de meditatii... apoi ar mai fi familia, pentru cei ce o au (ex.eu)...tre' sa ia timp sa dedici familiei, sotului/sotiei si, in primul rand, copiilor .Toate aceste persona au nevoie de atentie, de daruire, fara a-ti lasa impresia ca te jefuiesc de clipe pretioase... aaaaiii.Tsuni...ma putea discuta pe tema asta pana la revelionul urmator....sau intr-un restaurant pana le terminam alora si amncarea si bautura..si tot n-ajungem la un punst comun... si, cum ramane cu instuctiunele de "a face bani"? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:09 AM |
|