![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit un studiu din care reiesea ca o mama, casnica, cu doi copii mici munceste acasa 12 ore.
Mai toate mamele cu serviciu au maxim o ora pe zi timp pentru ele insele, in jur de 20% spun ca nu le ramane deloc timp pentru propriile activitati. Cum e la voi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 8-October 06 Member No.: 611 ![]() |
da,fetele,am lucrat si eu,"in tineretile mele".dar recunosc,nu era asa greu cum spuneti voi,si atunci nu aveam fata,deci tot aveam timp cat de cat si pt mine.chiar daca se intampla sa ajung mai tarziu acasa,ma asezam in pat ,comandam ceva de mancare si gata.nu am reusit sa adorm niciodata in cada,din cauza oboselii de la munca(mai repede dupa vreo petrecere,cand eram pustoaica)cred,si sincer inteleg,ca exista femei,care au un loc de munca ,care le epuizeaza la maxim,mai au si copii,si un sot care cer si ei macar atentie.dar trebuie sa va ganditi si la voi.sa va faceti timp ,macar doua ore in week-end, numai pt voi,si va incarcati bateriile pt toata saptamana urmatoare. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 02:15 PM |
|