IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Mamelor, cat timp liber aveti pentru voi?
kalua
post Oct 13 2006, 06:35 PM
Post #1

Musafir

Am citit un studiu din care reiesea ca o mama, casnica, cu doi copii mici munceste acasa 12 ore.
Mai toate mamele cu serviciu au maxim o ora pe zi timp pentru ele insele, in jur de 20% spun ca nu le ramane deloc timp pentru propriile activitati.

Cum e la voi?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Alexa
post Dec 10 2006, 10:05 PM
Post #2

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 115

Pescarush, e prea mult spus ca am dat in ea-doamne fereste-e copilul meu, cum as putea sa dau intr-un bot de carne, am atins-o abia cu virful degetelor peste fund, am simulat o palmuta , insa ea a inceput imediat sa plinga si sa se uite amarita la mine, am luat-o in brate pentru ca mi-a parut rau de ceeea ce am facut si nici nu-mi sta fire sa fac asa ceva. Stiu si eu ca nu trebuie sa fiu moale sau sa-mi pierd cumpatul, insa are momente in care plinge atit de tare si de mult incit simt ca ma depaseste situatia si uite ca am facut ceea ce nu as fi vrut sa fac.
Teoretic, e usor de spus sa nu faci si sa nu dregi cutare lucru, insa practica e cea care ne omoara, mai ales cind ne aflam in situatia de a ne ocupa de primul copil. Cred ca fiecare dintre noi s-a aflat intr-o situatie mai mult sau mai putin similara, atunci cind s-a ocupat de primul copil, insa nu stiu cite dintre noi au curajul sa recunoasca acest lucru.
Nu sint adepta bataii de nici-un fel, nici eu nu am fost batuta si crede-ma ca nici copilul meu nu va fi batut vreodata in adevaratul sens al cuvintului, exista pedepse mult mai potrivite daca e cazul sa pedepsesti copilul iar mai tirziu, cind fetita mea va fi mai maricica, va fi educata cu vorba buna sau un pic mai aspra-in functie de situatie, insa niciodata nu va fi batuta. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Mamelor, cat timp liber aveti pentru voi?   Oct 13 2006, 06:35 PM
pescarush   la mine? dezastru. stiu ca trebuie sa schimb ceva,...   Nov 5 2006, 03:38 AM
cecylly   hai sa ma plang si eu dimineata incepe la ora 6 ca...   Nov 6 2006, 04:34 PM
fortelady   cecylly, nu poti sa le combini ? de genul "pl...   Nov 6 2006, 04:51 PM
kalua   cecy, metoda sugerata de forte e foarte buna. Si m...   Nov 6 2006, 08:09 PM
pescarush   astept si eu vremurile alea cand voi putea iesi se...   Nov 9 2006, 05:12 AM
dana_ada   wow,sunt ingrozita,chiar asa greu e la voi?eu sunt...   Dec 7 2006, 07:48 PM
kalua   dana_ada, se pare ca intr-adevar esti una dintre p...   Dec 7 2006, 08:12 PM
fortelady   dana ada, bravo tie ca reusesti! se pare ca ai...   Dec 7 2006, 09:32 PM
dana_ada   e drept kalua,sunt casnica,dar nu ma intelege gres...   Dec 7 2006, 09:42 PM
fortelady  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th July 2025 - 12:02 PM