![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE okay, masina ai? QUOTE chiar n-ai ce vinde pentru a face 5000 de euro? nu prea...io's mai valoroasa, da'nnime' nu ma vrea :( ;D.... QUOTE bijuterii, haine, bicicleta, televizor? haine?o God, cate am...da' cine crezi k cumpara?am vrut sa deskid un secon-hand, da' mi trebuie haine din afara...curu' meu....ale mele's mult mai mishto decat cele din afar din SH... bicicleta?nuuuuuuuuu....am vandut-o acum cativa ani k sa-i fac lui Whisky, cainele meu niste intravenoase (nu cu tzuica....ci pe bune...problemutze de sanatate...) televizor????????????no way..n-am televizor...uras TV-ul Tsuni, sunt leftere, n-am decat potential propriu, si asta nu m-ajuta...k nici pe chat nu's facuta sa "profesez"... QUOTE si casa nu trebuie s-o puna pe numele tau. tie iti trebuie doar 5000 sa fii fericita. deci restul le-ar ramane lor tata sa-si vanda bijuterie de garsoniera???????pai, valoreaza cam 45.000 euroi (zilele trecute mi-a zis pretu'...de am ramas tampa...ca-n rest nu's, mah...nu rade....)da' nu vrea s-o vanda, cica o lasa lu' nepot'su...adic fi-miu... Tsuni, nu ma dezamagi...altceva, mama, mai invetiv, ca astea nu pushca cu mine :pistolar: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:21 AM |
|