![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
hmmm,
nu ma ajuti deloc. bineinteles ca esti valoroasa, sau mai bine zis te crezi mult mai valoroasa decat o casa, dar sa zicem ca asta-i valoarea pe care o ai in fatza ta, si a prietenilor. in fatza societatii... depinde cate taxe generezi. si astea-s direct proportionale cu venitul. adica esti mai putin valoroasa decat o unguroaica si mult mai putin valoroasa decat o americanca. in lumea capitalista toti avem un pret. indiferent ca-i in romania sau sua. okay, hai sa trecem la "potential" sacrifici concediile si liberele pe care le poti avea pentru 2 ani? adica fara munte fara distractii fara cordelina, fara ski? doar strictul necesar fara haine, caci am inteles ca ai. iei si bijuteriile de pe unde le-ai imprastiat si incerci sa le vinzi. ce zici, iti ajung 2 ani sa traiesti ca un robot? si sa traiesti 730 de zile exclusiv pentru a strange 5000 de euro sa poti pleca din tara. poate ma ajuti un pic cu calificarea si locul in care lucrezi, sa facem socotelile. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:30 AM |
|