![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor recomandati-mi si mie o crema de ochi/gel, dar sa fie buna, sa am ochii luminosi, ca de riduri nu prea ma plang. Daca totusi utilizez o crema de ochi pentru riduri e prea curand, pentru ca la mine nu sunt vizibile decat foarte putin cele de expresie (rad mult :P )?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Eu am cumparat crema de la Bioderma, cea pt.oki, din gama Sensibio parca (am cumparat-o de foarte mult timp si am "uitat-o pe undeva bine aascunsa", de buna ce mi-a fost).Deci, pt.mine, crema nu numai ca nu a facut fix nimic, dar avea senzatia ca nu da pielii niici macr un strop de fermitate.Bioderma au produse bune, dar se pare ca unele ori nu sunt atat de bune pe cat ne dorim noi, ori nu pot trata orice problema a noastra.
Uleiul de migdale il am in casa, ca tot citisesm despre el, dar nu credeam ca poate fi asa miraculos.Il voi incerca, dar cum nu stiu ce sa fac, ca abia mi-am cumparat de o sapatmana crema de la Vichy si pot spune ca miracole nu am vazut, dar pare mai bunutza decat oric eprodus incercat de mine.Costa 700.000 - 15 ml si cica te tine aprox 1 an, dar persoana care mi-a zis ca o tine 1 an se da din an in pasti plus ca pune foarte putin, ori pe prospect precizeaza cantitatea pe care trebuie sa o pui, rezultand ca 2, maxim 3 luni ajunge. Dupa compozitie, mi-a facut cu okiul si o crema de la ROC cu retinol, la 850.000 lei, pe care mi-am promis ca o iau dupa terminarea Vichy-ului... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:04 AM |
|