![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
da, ma , sacrific, dar nime'n ro nu-mi da sansa asta, k nu excelez in nici un domeniu, in sensul ca nu sunt o profesionista in nimic.so, am studii superioare, vechime pe post de economist 4 ani juma...+egleza...acum m-am apucat de adobe+photoshop+creare pagini web...sunt la inceputul inceputului, deci nu stiu, nu cunosc....dar macar am vointa...ha, lucrez....hai ca-ti zic pemess, ai mess, au ba?k in profi vad k n-ai....
un lucru extrem de important: am un bebe de 10 luni, cariera e moarta acum...si nici nu prea cred ca va inflori stand acasa....in skimb in afar mi-as gasi un job la o gradinita, sau la day-care, si asa as fi si cu copilul si la datorie...dar pana acolo, ramane jafu' la banca...ultima si singura solutie... daca nu ai kef de mess, poate bv pe privat, ca parca nu-mi vine sa-mi scriu memoriile p'acilea :-X |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:06 AM |
|