![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE adica esti mai putin valoroasa decat o unguroaica si mult mai putin valoroasa decat o americanca. da' de ce-i mai cu motz o unguroiaca...ma rog, nici americanca nu vad de ce ar fi....poate numa' din cauza pozitiei geografice, caci la drpt vorbind, stupid people gasesti si in ro si in state si in somalia...dar pana la urma fiecare dintre noi are o anume valoare, care nu poate fi comparata....de ce?pentru suntem unici...fiecare e unic in felul lui? apropos, crezi k gasesc un job in afara si sa mai si fiu platita pentru a filosofa?????????la asta sunt experta :pistolar:...glumesc :P :P :P.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:30 PM |
|