![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Care sint revistele care va incanta si va determina sa le cumparati luna de luna?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
walpu, ce sa zic, poate am eu o dispozitie mai deosebita dar e prima data cand m-a entuziasmat o revista romaneasca. adica eu nu sunt dintre alea care stramba din nas cand e vorba de reviste romanesti dar recunosc ca le compar cu reviste din UK sau State si ma deranjeaza ca majoritatea se multumesc sa preia niste idei fara sa vina cu ceva nou. cel putin asta e impresia mea.
mi-a mai placut mult de tot articolul scris de Tom Wilson care m-a convins sa trec pe lista de tentatii albumul celor de la Scissor Sisters. e super interesant sa vezi intrebari ale unor celebritati in lumea modei adresate lui JPG + poze f misto. e interesant si interviul cu Lindsay Lohan care nu incepe cu obisnuitele laude la adresa celui intervievat, ci dimpotriva. si, trecand peste cadourile exorbitante gasesti si multe idei interesante. hmmm, ma mai gandesc. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:55 PM |
|