![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor recomandati-mi si mie o crema de ochi/gel, dar sa fie buna, sa am ochii luminosi, ca de riduri nu prea ma plang. Daca totusi utilizez o crema de ochi pentru riduri e prea curand, pentru ca la mine nu sunt vizibile decat foarte putin cele de expresie (rad mult :P )?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Elle, am eu crema aia Roc cu retinol (in jur de 900 am data pe ea). Ma dau de vreo 2 luni, dar sincer nu mi dau seama daca e buna sau nu. Parca totusi e mai buna decit Ysthealul de la Avene, cu care m-am dat mult timp.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 20 Joined: 12-December 06 Member No.: 828 ![]() |
hello
desi sunt noua pe-aici, incet-incet o sa incep si eu sa va scriu despre ce produse folosesc. pt ochi, am bioderma. nu cred ca e o crema deosebita, dar cred ca ma ajuta fff mult modul in care ma dau cu ea. in primul rand, cand ma trezesc dimineata, o pun putin in frigider, sa fie un pic rece cand ma dau cu ea. cateva minute in frigider o fac mai racoroasa si parca tonifiaza fff bine pielea din jurul ochilor. si in al doilea rand, nu ma dau cu ea decat prin tamponare. adica imi bat usor usor pielea din jurul ochilor cu degetul inelar (am vazut la o emisiune tv ca degetul asta aplica cea mai pica presiune si de-asta e recomandabila folosirea lui atunci cand aplicam crema de ochi). deci niciodata nu "frec" pielea cu degetele. cam atat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd July 2025 - 11:47 PM |
|