![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
offfffffff, mai Tsuni, esti taaaaaaaaareeeeeeee bun, esti fanatastic, in alta viata e posibil kiar sa ma fascinezi 100%....auzi tu....da' stii care-i faza? nu ma gadila pe nici unde filosofia asta a ta...ca pana acum doar filosofie pura mi-ai servit...sunt de acord cu multe lucruri descrise de tine, dar partea mai nasola e ca stiu unde vreau sa ajung, stiu cu cat voi fi platita, stiu ce acte imi trebuie, stiu ce calificari imi cer (si culmea e ca totul e ok, doar sotul sta mai prost la partea asta, k cu juridicu' la matura e cel mai grozav...dar s-ar descurca el)....
deci, Tsuni, partea de cacao in toata tarasenia asta este tot cea materiala...nu am casa de vanzare, nici masina, iar bijuurile pe care le am (din aur) sunt prea putine pentru a lua ceva pe ele(nu mi-a palcut niciodata aurul), iar caruta de argintarie nu mi-o cumpara nimeni, iar daca mi-o cumpara, o cumpara pentur 2 ciungi si 3 kentane.... iar ca sa incep o afacere in Ro, e aceeasi kestie?de unde bani de inceput?voiam sa luam in locatie o cabana...bla bla...ihi...vezi sa nu pe la priamaria judetului respectiv....apoi, no, hai cu sapardu'...bine ca mai m-am informat, ca mai pierdeam si p'acolo o carutza de bani si timp.... deci, pe scurt, si nu numai pentru noi, ci si pentru cei interesati: bancile acorda imprumuturi celor cu venituri mari (peste 3-400 euro/pers), si asta referindu-te la un imprumut micutz, dar suficient pentru a demara o afacerica.... sapardu' si alte kkturi d'astea finantatoare sunt tot pentru cei cu bani; vrei emigrare?pai, no se poate, ca tot pentru banosi e vorba, nu?pai ce sa vinzi daca nu ai ce?pilea dupa tine?a mea nu valoreaza nik...k unguroaicele's mai jmekere iar americancele's mai umflate...so, io nu valorez nimic, nu am nimic si tre' sa traiesc in aceeasi mizerie ca si pana acum...oofffffffffff, nu-i bai, tre' sa acceptam si partea asta a vietii... so, Tsunami, daca ai vreo idee geniala despre cum pot face rost de gologani de plecare in afara, U'R my guest....dar daca ne apucam de filosofie, hai ma Tsuni sa deskidem un topic intitulat pur si simplu "filosofie la greu"....parol k scriu in fiecare zi, da' nu ma capia aici cu filosofoa, k aici e nevoie de pragmatism, de realism...de curu' meu de ce ...k m-am si enervat :evil: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:05 AM |
|