![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai nu-ti ramane decat sa-ti schimbi cariera pe ceva platit mai bine.
banca e normal sa nu-ti dea imprumut mare cand tu ai un venit mic. nicaieri in lume nu se intampla asta. si sincer, nu te-as sfatui sa incepi o afacere intr-un domeniu in care n-ai lucrat. chestia e ca tie ti s-a "pus" de vreun an sa o intinzi din tara si vrei acum 5000 de euro. posibilitati sunt limitate: pomana, furt, venit sau vanzari. pomana se vede ca nu-ti da nimeni, dar nici nu incerci sa pui piciorul in prag, la furt nu te bagi ca-i periculos, la vanzari n-ai chef iar la venit te plangi ca nimeni nu-ti da mai mult decat ai acum, si ca nu mai ai timp nici de cariera. eu as fi curios sincer cum ai reusi sa te descurci "dincolo", insa daca nu se schimba nimic din ceea ce ar putea sa-ti aduca bani, tu ce masura iei? vei ramane toata viata la stadiul de "bocete" injurand "patriotii"? cum iti va creste asta calitatea vietii tale? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 02:46 AM |
|