![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
elle_ni draga , ca tot iti placu la mine in curte ;) care-i in Canada by the way pot sa-ti povestesc eu mai concret daca vrei ....
multi . majoritatea romanilor de altfel, a venit in Canada pe datorie .... au imprumutat pe unde au apucat .... aici cum au ajuns au depus cerere de ajutor social care pt o familie de 3 insi este cam 1500$ , apoi au lucrat la negru .... pizza delivery de ex .... si in felul asta castiagau cel putin 2500$ canadieni pe luna, in conditiile in care un apartament se inchiriaza cam la 500-600$ pe luna (de multe ori electriciatea e inclusa - aici totul e electric), 500$ pt mancare sunt ultrasuficienti daca gatesti. Se pot pune si 1000$ de-o parte si rambursa datoria repejor ..... REPET mare majoritate asa au facut .... si eu gandeam ca tine ... sunt economist dar concret ce stiu sa fac??? .... ai fi surprinsa sa vezi cate poti face ..... FOARTE important este sa stii sa vorbesti bine limba tarii unde te duci , eu sunt in provincia Quebec deci trebuie sa stiu si engleza si franceza ..... primii ani sunt grei dar se traieste MUUULT mai usor decat in Ro, banul ARE valoare si atunci stresul zilnic ia alta forma ( nu vreau sa ma lungesc) dar mancare, haine si alte alea nu mai sunt un lux ..... se gasesc masini bune si la 1000$ ... pt 1-2 ani sunt de mare folos ..... aici singura chestie mai greu de suportat din punctul meu de vedere este DORUL de ai mei si chiar si de locurile natale .... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:15 PM |
|