![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
:offtopic: (nu-s nici pe departe suparata)
Bulinuca .... probabil trebuia sa precizez ca vorbesc despre Quebec dar am lasat sa se inteleaga din text .... Eu una as da exemple concrete pt ca filosofia si ironia nu folosesc nimanui ..... iar proportia cea mai mare de romani care emigreaza vine aici in Quebec sau merge in Ontario ... Cunoscutului din Ontario ( a carui declaratie de venit se invarte peste 200 000$- o fi o exceptie nu stiu ) 1500 sau 2000$ pe an asigurarea la masina banuiesc ca nu i se pare asa o suma extraordinara .... De-acum inainte promit solemn sa vorbesc numai despre Quebec .... :-* am incheiat :offtopic: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:02 PM |
|