![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
am ajuns cu bine in Romania, de mai bine de doua saptamani, si mi este bine tare! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
mancarea este bestiala, parca acum descoper legume si fructe si carne, de toate! intalnirea cu parintii a fost foarte emotionanta, la fel si cu prietenii, care au ramas aceeasi, ceea ce ma bucura foarte mult. nu stiu cum au fost altii, dar eu, dupa trei ani de pribegie, din prima zi, m am integrat perfect in spatiul mioritic.deocamdata voi fi intr o vacanta prelungita, apoi sa vedem cum e cu joburile. ieri am fost in Poiana Brasov, am mers cu telecabina pana la Varfu Postavaru, si am admirat muntii de jur imprejur, o priveliste de neuitat.de acolo poti vedea Fagarasul, Piatra Craiului, Bucegii, Ceahlaul, Varfu Piatra Mare. Pentru cine ajunge in Poiana pe timp de munte, neaparat sa mergeti la restaurantul Coliba Haiducilor, in prima camera au un decor superb, cu struguri atarnati, ceapa, legume si fructe de tot soiul, slanina si altele. Daca am timp am sa pun o poza cat de curand. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 04:49 PM |
|