![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
da, m am intors de tot.
in primul rand mi au lipsit muntii, padurea romaneasca, inconfundabila de altfel.natura romaneasca este salbatica(ma refer la munti, unde ajungi doar cu piciorul).traditiile romanesti, pe care nu le prea observam in romania, acum imi sunt la suflet. caldura din familie, prietenii.mancarea, da, mi a lipsit mancarea romaneasca, naturala. mi au lipsit casele vechi, arhitectura pe care o poti remarca la un colt de strada. mi au lipsit oameni care sunt interesati de altceva decat bani. mi au lipsit oamenii de la tara, care traiesc in simplitatea lor.campuri cu vaci, oi, de la geamul trenului. kalua, am inchis toate conturile.trei ani am stat cu chirie, iar billuri nu au fost decat la telefon, pentru ca utilitatile erau incluse in chirie.ne putem intoarce oricand in state, dar nu este ceea ce ne dorim.a fost o experienta interesanta, dar care a devenit plicitisitoare la un moment dat. cum ne am pregatit pentru intoarcere(caci suntem doi (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) )? la ce te referi?din punct de vedere material? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 07:52 PM |
|