![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
angel, daca vei avea ocazia sa gusti plasticul din america, ai sa pretuiesti mult mancarea din romania. bine ca mai sunt cativa tarani pe piata si mai putem lua produse naturale, cei care au rude la tara sunt si mai avantajati.
esti curioasa sa lucrezi in state?sfatul meu este ca e eficient sa mergi cu un contract pe un an de zile, locuiesti cu inca vreo 3 persoane in aceeasi camera, cheltuielile sunt minime, eventual iti iei 2-3 joburi in acelasi timp, si poti sa strangi bani frumusei. daca ai pretentii la un pic de intimitate, atunci se schimba situatia.te muti singur, sau cu jumatatea, si incepi sa cheltui mai mult, caci vrei de toate.masina mai buna, iesiri in oras, vacante, haine etc. din punct de vedere material, e destul de simplu sa o iei de la zero, si sa iti permiti cam orice.si tentatii, sunt, multe, mai ales pentru femei.cu cat castigi mai mult, cu atat cheltui mai mult.doar sa fii resetat ca trebuie sa strangi bani, si nu te uiti in stanga si n dreapta. eu una nu am avut mai multe joburi odata, pentru ca nu am vrut.mie imi place sa taiesc prezentul, nu sa mi fac calcule de viitor. mie mi s a parut plictisitor, oamenii nu socializeaza, sau socializeaza diferit fatza de felul meu de a fi.am locuit in trei state, la inceput a fost interesant, pana toate au devenit familiare, si apoi am simtit nevoia sa vad altceva.nu mi au placut oamenii: mi a fost dor de oameni spontani, naturali, oameni care se prezinta in fatza ta asa cum sunt ei, buni sau rai.zambetul ala fortat ma enerva la culme, prefer raceala nemtilor, decat un zambet fals. angel, concluzie:daca esti strangatoare in romania, o sa vii cu bani din america, daca nu, o sa vii cu experienta de viata si multe haine, carti, cosmetice etc. kalua, cu joburile am terminat amandoi definitiv.asigurarea medicala, a incetat in acelasi timp.am locuit intr un studio, iar mobila am reusit sa o vindem persoanei care a inchiriat studioul dupa plecarea noastra.lucrurile personale, care au fost foarte multe, le am trimis cu doua luni inainte de a pleca noi in romania prin biserica (cu vaporul) si apoi, ce s a mai strans in doua luni, trimise cu trei zile inainte de plecare.corespondenta am directionat o spre o prietena, in caz ca mai vine ceva de plata ce ne a scapat. ieri am fost la cabana plaiul foii, langa zarnesti, si am salutat muntii.am mancat pastrama de oaie la cabana, si apoi am facut drum intors spre brasov. de rectificat un mesaj de mai sus: de pe vf postavaru, se vad muntii ciucas, si nu ceahlaul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 04:45 PM |
|