![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma pleasure bulinutzo,
elle_ni, mai tii minte reclama la adidas? "daca vrei, poti" tii minte ce-a zis isus? "daca aveti credintza puteti muta muntii din loc" este vorba despre credinta in tine, credintza ca poti face asa ceva. mutatul muntilor e un mizilic pe langa ceea ce va trebui sa faci vreodata. daca plecatul din tzara e o decizie buna sau proasta o sa-ti dai seama singura. un lucru e cert, pentru unii e bine, pentru altii, nu. si alt lucru e si mai cert: o decizie proasta e mult mai buna decat nici o decizie. eu sunt in continuare de acord sa ajut. de aia scriu pe forum. ca uneori fetele se intorc impotriva mea, ma mahneste. nu sunt suparat pe ele, ci pe mine ca nu m-am facut intzeles, sau ca poate am fost acid. cel mai tare pana acum am fost mahnit ca am suparat-o pe hashulica de sarbatori, cand ea avea mai mare nevoie de romani. asta-i viatza. n-am vrut sa iasa asa, dar de, sunt om si io. va pup mah, va pup mah pe toate de nu va vedetzi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:08 AM |
|