![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
offf numa-n diminutive o tinem pe-aici ..... bulinucaaa moaca lu' asta :offtopic: nu semana cu a mea cand am scris mai sus era un fel de ghilimele .... ca nu eram la subiect "tara mea blabla..."
iar tsunami stai linistit .... suparat e mult spus am ramas putin asa :( la cateva din postarile tale dar acu 3 minute la alt subiect ti-am spus parerea mea..... DECI: eu zic sa ne unim fortele si sa dam sfaturi bune si pertinente si apoi cei care au intentia sa emigreze decid daca mai au curaj sau nu .... pt ca socoteala de-acasa cu aia din targ n-are nici o legatura. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 02:53 AM |
|