![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..inca nu am o soacra,adica nu am din punct de vedere legal..
dar cateodata mama prietenului meu se intrece cu gluma >:( si ma cam enervez. De exemplu ii place sa se joace cu nervii mei. O data l-a sunat pe el,cand era cu mine in oras,si se dadea drept o fata,o admiratoare,pana cand am inceput amandoi sa tipam la ea si s-a potolit :o Si ea nu mai putea de ras.. :o |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
Sunt situatii si situatii, e adevarat, dar lucrurile astea ar trebui stabilite intre soti de la bun inceput: parintii sunt parinti, trebuie respectati si acceptati asa cum sunt, iar influentele din partea lor trebuie sa ramana in fata usii...Acolo unde nu se poate face chestia asta pe nesimtite, trebuie pus piciorul in prag, cu curaj si hotarare, dar nu cu reprosuri interminabile fata de fiu/fiica...Astea nu duc decat la certuri si rupturi in cuplu. De primul sot m-am despartit in mare masura si din cauza influentei pe care o avea fosta soacra asupra lui, iar cu cel de-l doilea am stabilit clar aceste lucruri, de la bun inceput. E adevarat ca eram si noi mult mai maturi si mai "pe picioarele noastre", dar ... daca ma placi pe mine, accepta-mi si parintii,asa cum sunt, iar daca gresesc, atrage-le lor atentia, cu respect, nu-mi scoate mie ochii pentru ce fac ei...Asa mi se pare corect si asa am procedat. E adevarat ca a doua oara n-am mai avut soacra, dar am o cumnata care era toata ziua pe capul nostru, facandu-ne program - de-mi venea sa-mi iau lumea-n cap. Asta s-a intamplat pana intr-o zi, cand vazand ca el nu ia masuri, am luat eu, fara sa ma cert, fara sa jignesc, dar foarte categoric. Din clipa aia am liniste.
Nu mai lasati pe nimeni sa se amestece in casa voastra, fetelor, dar nu jigniti parintii sotilor, ca nu le cade bine, oricat ar fi de constienti ca aveti dreptate. Pana la urma va veti indeparta voi unul de altul si se duce totul de rapa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 07:25 PM |
|