![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se defineste prietenia in societatea de astazi? Care sunt criteriile dupa care ne alegem prietenii? Cred ca nu mi se pare doar mie ca relatiile de amicitie au devenit mai interesate ca oricand , ca oamenii sunt din ce in ce mai distanti si mai reci .
Care sunt motivele pentru care ati strica/ati stricat o relatie de prietenie? Pana in ce punct poti sa te bazezi pe o persoana in care ai mare incredere ? Pentru ca am observat in jurul meu cum foarte multi indivizi au asteptari mult prea mari de la un presupus prieten si traiesc cu impresia ca menirea lui este functioneze pe post de alter ego imbunatatit al carui singur scop in viata e sa le asculte si sa le rezolve problemele. Ce asteptati voi si ce sunteti dispusi sa dati intr-o astfel de relatie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
cred ca e una din cele mai complexe chestii prietenia asta. eu in momentul de fata am o singura prietena. da' prietena. suntem de nedespartit de 18 ani. impropriu spus de nedespartit pentru ca ea s-a mutat din oras acum, dar nu trece o zi fara cel putin un sms sau un tel.
asaaa, maiera o tipa pe care o consideram prietena buna, dar se pare ca m-am inselat. acum nu stiu daca sunt eu prea drastica dar.sa va spun: tipa a plecat in italia de curand.nici un semn de viata vreo 2 sapt. pana mi-a trimis un sms.okca sa aflu la cate va zile dupa, ca draga de ea l-a sunat pe unu pe care-l cunoscute de vreo luna dupa 2 zile dupa ce a ajuns acolo ca sa-i spuna ca e bine. am inebunit instantaneu. si nu tiu daca-s io nebuna dar m-a afectat tare de tot. mmmmi-am pierdut ideile ::) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:27 PM |
|