![]() |
![]() |
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi incepe f curand munca..de data asta ceva nou..in prezenta unor oameni tineri ca si mine..sef-barbat, colega-femeie...si eu..
Ce imi spuneti?normal jeans- plover..sau costum?dupa care tre sa va spun sunt adepta sportului.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 20 Joined: 8-December 05 Member No.: 41 ![]() |
fetelor, pe mine ma bate gindul sa-mi schimb job-ul. Ideea e ca eu n-am dat prea multe interviuri la viata mea, am fost destul de baftoasa si-am cam prins posturile de pina acuma din prima, fara prea multa bataie de cap.
Insa acum vreau sa aplic intr-un domeniu nou in care am auzit ca trebuie sa dai mai multe interviuri, nu doar unul, pina sa fii complet acceptat. Am mai intrebat eu in stinga si-n dreapta si mi s-a spus ca se pun multe intrebari capcana, legate de comportamentul la stres, lucrul intr-o echipa, etc. Stiu ca exista o gramada de raspunsuri standard, dar nu vreau sa merg pe asa ceva. Pe de alta parte poate ca nici prea sincera nu e bine sa fiu. In concluzie, aveti experiente legate de interviuri? Cum e bine sa te prezinti? Ce intrebari vi s-au pus? Ce e bine sa zici si ce e bine sa nu zici? mersi |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 07:38 PM |
|