![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor recomandati-mi si mie o crema de ochi/gel, dar sa fie buna, sa am ochii luminosi, ca de riduri nu prea ma plang. Daca totusi utilizez o crema de ochi pentru riduri e prea curand, pentru ca la mine nu sunt vizibile decat foarte putin cele de expresie (rad mult :P )?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
bacardi ai putintica rabdare ca de doua zile tot dau tarcoale sa imi cumpar fix crema de care intrebi si cea de contur iar asta seara sigur le iau si le incerc asa ca macar vei avea maine o parere. imi tin pumnii sa fiu incantata si nu doar prin autosugestie. apropo de asta am cumparat si fondul de ten si sunt tare multumita ... cu toata modestia arat ca o papusa de 'mumos' . o sa postez deci maine parerea in cel mai obiectiv mod ca deja cred ca fetele ar putea crede ca am vreo afacere cu avene la cat le ridic in slavi produsele pe care am apucat sa le folosesc (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:21 AM |
|