![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine mai are nevoie de dragoste in ziua de azi? Unde isi gaseste locul amorul si sentimentele inaltatoare in aceasta societate "de consum"? Care dintre voi mai are curajul sa strige in gura mare "Da, iubesc!", avand in vedere ca iubirea tinde sa devina din ce in ce mai mult sinonima cu: slabiciune, naivitate, imaturitate, suferinta inutila?
Ideea topicului mi-a venit aseara cand discutam la o bere cu niste amici. Unul dintre ei a lansat o teorie foarte trista din punctul meu de vedere, cum ca dragostea ar fi o boala si ca puterea este defapt cel mai minunat sentiment pe care il poti trai in viata asta. Pentru el femeia este citez "Un bun pe care trebuie sa il posezi". El declara ca nu l-ar deranja sub nici o forma sa "isi cumpere" o femeie "buna (din punct de vedere al calitatilor fizice)". Conform teoriei sale, un barbat trebuie sa aiba bani si putere pentru a avea acces la femeia cea mai tare, pe care o doresc toti, iar asta ii va da lui un sentiment de multumire (cam acelasi lucru ca si cand ar avea o masina tare dupa care toti intorc capul). Un amic de al lui ii sustinea teoria, concluzionand ca Hugh Hefner este barbatul care a trait una din cele mai frumoase vieti, din punctul lui de vedere. Dap, niste teorii f triste, patetice si puerile, dar am tot stat si m-am gandit...si am ajuns la concluzia ca sunt chiar multi care gandesc in felul acesta. Sunt chiar multe femei care pun pe primul loc banii si statutul si care au renuntat demult sa mai creada in dragoste. Voi ce parere aveti? Este aceasta tendinta spre care ne indreptam? Dragostea nu mai e "in trend" si eu sunt o fiinta depasita de timpuri? Ar fi trist pt mine sa fie asa...... |
|
|
![]() |
Diana_WP |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragostea isi recastiga drepturile odata cu echilibrarea balantei puterii intre barbati si femei
Deci, doamnelor, stati pe aproape ! In alta ordine de idei, astept cu nerabdare primavara pentru a imratisa noua colectie (de idei) 2007 (IMG:http://photos1.blogger.com/blogger/5627/3260/1600/funny%20femdom%2007.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 10:49 PM |
|