![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
O sa incerc sa va ajut :D Scrieti data nasterii,ora si locul nasterii atat ale dumneavoastra cat si ale partenerului dumneavoastra.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Pt. maimutzika
1.Personalitatea exterioara este, la maturitate, un amalgam dintre Soare(zodia natala) si Ascendent(constelatia care rasarea la orizont, in momentul nasterii tale). Ascendentul incepe sa se manifeste de pe la 28 de ani(perioada 21-28 ani este sub influenta Soarelui natal). De aceea, vedeti persoane care isi schimba personalitatea in aceasta perioada(atunci cand Soarel si Ascendentul sunt f. diferite): imprastiati care se aduna, nebunatici care devin seriosi, unii care au fost cuminti o dau(aparent inexplicabil) in bara, etc. 2.Am "ghicit" momentul nuntii tale, pt. ca am facut niste tranzite folosind data ta de nastere, iar aspectele facute de planete mi-au spus acest lucru. Sa fii fericita! Vesta |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 20-December 06 Member No.: 867 ![]() |
Pt. maimutzika 1.Personalitatea exterioara este, la maturitate, un amalgam dintre Soare(zodia natala) si Ascendent(constelatia care rasarea la orizont, in momentul nasterii tale). Ascendentul incepe sa se manifeste de pe la 28 de ani(perioada 21-28 ani este sub influenta Soarelui natal). De aceea, vedeti persoane care isi schimba personalitatea in aceasta perioada(atunci cand Soarel si Ascendentul sunt f. diferite): imprastiati care se aduna, nebunatici care devin seriosi, unii care au fost cuminti o dau(aparent inexplicabil) in bara, etc. 2.Am "ghicit" momentul nuntii tale, pt. ca am facut niste tranzite folosind data ta de nastere, iar aspectele facute de planete mi-au spus acest lucru. Sa fii fericita! Vesta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Si sa inteleg ca e de bine ca voi avea nunta in aceasta perioada? Adica daca ar fi fost in alta luna a anului nu era un moment favorabil? Multumesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:48 AM |
|