![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand BINE V-AM GASIT!Sunt noua pe aici.Sper s ama primiti si pe mine in "familie" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
Fetelor,iata ce am gasit pe un site de jucarii erotice: "**** MESAJ EDITAT DE CATRE MODERATOR. PUBLICITATE?" CE PARERE AVETI?O FI PE BUNE??? va pup! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Adellina, am sa te rog sa nu mai postezi linkuri catre siteuri ca cel pe care l-ai postat in ultimul mesaj.
In afara de faptul ca incalci regulamentul, siteuri ca acela nu sint de incredere, exista cu sutele de mii pe net si nu sint create decit pentru profitul alora de le au. Merg pe sistemul folosit la "cumpara cartea care te invata cum sa devii milionar peste noapte nefacind nimic". Mai mult, siteul nu are datele de contact ale proprietarului, nu se spune cine e in spatele lui, fie ca e persoana fizica sau juridica - total ILEGAL), nu se spune daca taie factura fiscala pentru serviciile pe care le ofera. Si as putea pune pariu ca ai aflat de el dintr-un email spam pe care l-ai primit |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:27 PM |
|