![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Spor la scris! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Doar tu si eu...
Nu mi e dor de tine,imi e dor de mine,dor de ceea ce sunt cu tine,dor de momentele noastre impreuna,dor de o clipa,dor de o lacrima curgandu mi pe obraz. Imi e dor sa fiu eu,un fluture zburand departe,un fluture care nu traieste doar o zi,un fluture care se stinge cand e departe de tine. Am fost printesa,am fost intreg,am fost si voi mai fi,dar doar alaturi de tine...astept clipa sa fiu iarasi noi,astept momentul in care nu ma voi mai trezi singura,privind in gol,cu tine in gand,atat de aproape si totusi atat de departe... voi reveni iubire,cand voi avea putere...pana atunci...zboara ingerul meu,fii aici langa mine,fii cu mine,fii cum vom fi noi... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 07:56 AM |
|