![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce credeti, sint telenovelele un fenomen?
Observ ca din ce in ce mai multe persoane au devenit fani inraiti, lumea cauta in disperare pe net tot felul de informatii privind o telenovela sau alta... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce m-a facut sa deschid topicul este primirea a doua mesaje de feed-back din site:
Nume: xxx MARIA Email: WWW.COM Varsta: 16. Ocupatia: ELEVA Mesaj: bogdan te rog sa te desparti de eugenia.ea a omorto pe daniela.iao pe sidonia ia te iubeste si pe tine si pe fetite.va iubesc.mult.pa.ai grija te rog.saluto pe sidonia si pe fetite din partea mea zile ca le iubesc mult. Nume: xxx MARIA Email: WWW.COM Varsta: 16. Ocupatia: ELEVA Mesaj: bogdan imi place de tine ca esti cel mai bun actor.te rog sa te desparti de sotia ta pt ca nu te merita.te rog sa o iei pe sidonia in locul ei pa. E o situatie... "no comment". |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:49 AM |
|