![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Nota moderator:
am spart topicul cu cei 16 ani pt ca povestea alexei zic eu ca merita un topic special. alexa, mult succes si sa te auzim cat mai curand ca faci un bebe fortelady Ce ai patit marty, de ce esti atit de suparata? Nu ne indispui deloc, din contra, poate daca ne povestesti un pic despre ceea ce te doare, ai sa te simti un pic mai usurata, cine stie?! Aici fiecare vorbeste despre lucruri placute sau mai putin placute, etc. Eu tocmai spuneam ca nu am lasat un copil cind trebuie si acuma ma cam chinui sa-l fac si ma intristeaza pentru ca toti prietenii nostri au deja copii iar noi am ramas ultimul cuplu fara. :'( |
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca ma mustra constiinta si am citit eu acum toate articolele recomandate...deci: pt el...nu merge pe bicicleta, nu merge la sala, doar un fotbal saptamanal si in weekend-uri vreo petrecere cu dans...pt ea: nu bea cafea, nu fumeaza, nu tine regim - are niste forme tare frumoase pt o femeie!!! - nu consuma alcool, din pct de vedere ginecologic e totul Ok, confirmat de ginecolog...dragoste presupun ca inca fac cu varf si indesat, ca doar au 6 ani de casnicie si dupa cum se giugiulesc, e clar ca inca-i totul "hot"...ce sa-ti mai spun?! in fiecare an ii ducem in concediul de vara in alt loc, ii plimbam sa le mearga si fulgii si penele...ii lasam sa doarma pana cand vor ei, nu-i stresam, in hranim bine, ii "drumetim' bine...dupa toate plimbarile astea in Romania...si am vizitat aproape tot....incepem sa-i ducem in strainatatzuri...poate o fi urmasu' de alts natie si noi nu stim...concediul 2007 ii scoatem la greci sau italieni...mai precis Sicilia...ca vrem sa mancam portocale rosii de Sicilia la mama lor...si sa bem "lemoncelo"...etc, etc...asa ca fara suparare, va rog, n-a fost cu rea intentie! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Sa traiesti Monicutza! Merci, incerc sa strang mai multe date, dupa care-i pun pe treaba! Ca pana la concediu trebe sa "produca"...dupa care ii aerisim bine, sa creasca finutzii aia trei intr-o luna cat altii in sapte...si sa vezi pe urma! Domle, la un moment dat ma consultam cu sotzul meu sa-i "testam" pe amandoi, poate exista oarece incompatibilitate...pana la urma orice sacrificiu e bine primit...dar nu, ii iubim prea mult si sunt tare simpatici!!! Lasa-i sa dospeasca singuri!!! Dar daca mai nasesc vreo pereche de fini cu probleme, imi dau demisia din postul de "Godmother"!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:35 AM |
|