![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa spunem aici cu care dintre masinile/aparatele noastre suntem multumite si de care mai putin
Incep eu: masina de spalat - am jurat acum ca numai un Bosch imi mai calca pragul casei. Am acuma o Bauknecht, isi face ea treaba, dar ma seaca cand vad cum apa intra in fata (lateral) si se duce multa din ea prima data in mansonul ala de cauciuc. In plus, daca nu curat perfect sertarul pt. praful de spalat dupa fiecare spalare, imi ia softenerul odata cu dero-ul. |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cata, ia-ti triumf, solutie acida de curatat aragazul produs de Farmec, Cluj, firma care produce si cosmeticele. AI grija ca arde la maini, foloseste manusi de protectie. Nu e nevoie sa freci, de pe aragaz iese grasimea arsa de nici nu-ti vine sa crezi; sigur si de pe tigaie o sa se curete in 2 minute.
Cu microundele ai grija sa nu pui nimic imediat in vasele pe care le scoti de acolo; iti pot exploda in fata. Cunosc un caz horror; o domnisorica fotomodel si-a bagat ceara de epilat la incalzit; nu zic ca atunci cand a deschis m. i-a sarit toata pe fata si i-a cam desfigurat mutrita. La fel si cu lichidele pe care le bagi- de ex o cana sa incalzeasca apa pt ceai nu pune plicul imed ce ai scos de acolo. Depinde f mult si de marca; chiar de firma in Romania, prin metro and co se fac pe vapor; cele de dincolo sunt mai fiabile; ai grija la radiatii. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:33 PM |
|