![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De fiecare data cand vreau sa-mi iau pantaloni e o situatie de ras-cu-plans, toti mi-s scurti.
Pana si la blugi am probleme, unde vorba aia, sunt si pe lungimi :- Am 1,70, deci nu se poate spune ca-s inafara normei, la blugi imi trebuie un 36 la lungime, daca vreau sa-i imbrac cu ceva cu toc. Inafara de asta mai am o problema: fundul mai plat, deci nu pot sa-mi cumpar orice fel de blugi, ca in unii zici ca nu mai am deloc popou. La panatalonii de stofa e Jale (cu j mare), pana acuma numai la Escada am gasit pe lungimea mea, dar ma usuca la portofel o pereche de nadragi de-acolo. O croitoreasa e tot scumpa, scumpa, scumpa aici (sunt in Germania). Voi cum va descurcati? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Nasoala chestia cu lungimea pantalonilor. Eu am 1,72, dar trebuie sa recunosc ca nu imi amintesc sa fi avut probleme cu lungimea pantalonilor. E adevarat, tocuri mai inalte de 4-5cm nu port :P iar in ultimul timp am dat-o mai mult pe blugi...
Iar cand purtam si pantaloni de stofa, de obicei ii produceam eu, ca sa fie exact pe masura. Kalua, sa ne spui daca ai gasit ceva la Mexx si Esprit |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 10:57 AM |
|