![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se defineste prietenia in societatea de astazi? Care sunt criteriile dupa care ne alegem prietenii? Cred ca nu mi se pare doar mie ca relatiile de amicitie au devenit mai interesate ca oricand , ca oamenii sunt din ce in ce mai distanti si mai reci .
Care sunt motivele pentru care ati strica/ati stricat o relatie de prietenie? Pana in ce punct poti sa te bazezi pe o persoana in care ai mare incredere ? Pentru ca am observat in jurul meu cum foarte multi indivizi au asteptari mult prea mari de la un presupus prieten si traiesc cu impresia ca menirea lui este functioneze pe post de alter ego imbunatatit al carui singur scop in viata e sa le asculte si sa le rezolve problemele. Ce asteptati voi si ce sunteti dispusi sa dati intr-o astfel de relatie? |
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Prieteniile mondene nu rezista fiindca cei implicati nu au ce invata unii de la altii ;). Cel mai tanar amic al meu are 6 ani iar cel mai in varsta 81 :P - nu stiu ce si cat invata ei de la mine, dar eu sigur invat multe de la ei. cum e cu legatura sentimentala atunci? hai sa luam prietenia mea cu un caine. sau cu cineva de la care n-am ce invata. dar am o bucurie sa-l invat eu, si el (ea) interes sa asculte, sau pur si simplu sa fiu langa el (ea). doar asa sa-i simt prezenta. nu stiu, nu pot defini foarte clar ce inseamna prietenie, care-i motivul sa ma las moale in mainile celuilalt si siguranta ca n-o sa ma afecteze asta. si bucuria ca am avut dreptate. QUOTE Nu renunt niciodata la un prieten, indiferent ce face: faptul ca a gresit azi nu-i anuleaza instantaneu toate calitatile. Nu alerg dupa prietenia nimanui si ma feresc in mod constant de oamenii care sunt incantati de apartenenta la turma. eu sunt mai categoric. sunt de acord calitatile lui raman. cuvantul prietenie insa, dispare. nu mai pot fi dupa lovitura din partea lui (ei) la fel ca inainte. nu mai pot fi la fel dupa ce te-a dezamagit o data, chiar daca nu esti direct lovit. QUOTE Cat despre prietenia dintre femei - nu este deloc superficiala. Amicitia dintre femei da, prietenia nu. Nu va imaginati ca la barbati este altfel: intotdeauna unul dintre ei doi este mai muschiulos, mai istet, mester mai mare la nu-stiu-ce-chestie, mai placut femeilor ... Competitia este cuvantul de ordine la barbati, nu la femei ;). Este ancestral. wow, nu m-am gandit niciodata la asa ceva. in ceea ce ma priveste iti dau dreptate. i have to be the best. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 03:41 AM |
|