![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce balsam pt par aveti ? Pana acum eu nu am gasit nici unul care sa ma multumeasca .
Am varfurile foarte uscate si se despica repede dar in acelasi timp am parul f moale si subtire. Nu stiu ce balsam sa imi iau si nu stiu daca sa imi iau balsam sau keratina ca imi zicea coafeza la un moment dat ca la tipul meu de par nu e recomandat balsam ci keratina, Am avut keratina de la Londa dar nu mi-a priit deloc , mi se uscau si mai tare varfurile. |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi ioanna de sfat. corona am dar din ala cu henna si chiar e mai roscatiu cand il folosesc. Parul meu e subtire si fin. Prin facultate, anul 3-4 era super, destul de des iar daca ii puneam spuma inainte de a se usca se ondula usor si parea ca are volum; aveam si niste suvite blonde foarte reusite; mi-amintesc ca ma intrabau fetele pe coridor la camin ce fac la par ca-i asa de frumos. Apoi a urmat perioada prin care trece poate orice persoana care are parul deschis la culoare; si anume cum as arata blonda? si de acolo cosmarul: blonda mi-a stat si nu prea, initial spre galbui era oribil, apoi spre argintiu parca mai mergea dar ma facea prea palida oricum. Apoi a urmat henna horror morcov de morcov, apoi excellence care s-a dus si acum e un semiblond-saten-roscatiu spalacit. Inca imi fac masti cu uleiuri si petrol, revulsive, iau complex de vit pt el, in fine, se pare ca totusi e prea stricat de-a lungul firului si de la tratamente antimatreata dermatologice care au fost foarte violente- selsun blu n-a facut nimic dar mi-a uscat parul de numai, mai putin la radacina unde sebumul e ca la el acasa.
Acum stau si ma gandesc ce sa-i fac, de aceea cer sfatul vostru. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:07 AM |
|