![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce balsam pt par aveti ? Pana acum eu nu am gasit nici unul care sa ma multumeasca .
Am varfurile foarte uscate si se despica repede dar in acelasi timp am parul f moale si subtire. Nu stiu ce balsam sa imi iau si nu stiu daca sa imi iau balsam sau keratina ca imi zicea coafeza la un moment dat ca la tipul meu de par nu e recomandat balsam ci keratina, Am avut keratina de la Londa dar nu mi-a priit deloc , mi se uscau si mai tare varfurile. |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpurgik, si eu ma saturasem de parul lung si m-am dus chitita la coafeza mea sa-mi faca o schimbare. Si sunt f incantata de ce-a iesit. Vezi ca am pus o poza pe grup. La par sunt facuta suvite blonde cu saten. Mie imi place f mult combinatia. Si de-abia acum pot spune si eu c-am scapat de rosul din par (tunzandu-ma). Erau portiuni unde in soare tot mai batea spre rosu...si dupa 1 an de cand nu m-am mai facut roscata. Am citit prin reviste ca anul asta se poarta parul mai ondulat. Adica cel indreptat cu placa se pare ca nu-i asa de actual...dar degeaba ca multe doamne si d-soare si-l fac la fel (am vazut f multe in coafor). La capitolul masti de par si eu folosesc 2 cumparate de la coafor (Enrich si Color Save de la Wella). Pentru sanatatea firului de par iti recomand ulei de masline extravirgin dat atat pe pielea capului cat si pe firul de par. Stai cu el cel putin 30 min si apoi te speli. Parul devine un pic cam moale, dar daca-i dai un pic de spuma merge.
Klorene, daca nu ma insel, a folosit sora-mea, sampon anti-matreata...dar de fapt ea s-a umplut de matreata de la el. De-atunci eu nu mai vreau sa incerc de la ei produse. Eu ma impac destul de bine cu samponul anti-matreata de la Vichy. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:45 AM |
|