![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Sunt multe dintre voi care asteapta o veste de la mine .
Ei bine vestea e ca ma marit. Ne casatorim pe 20 mai 2006 . Am discutat tot ce era de discutat si am ajuns la concluzia ca ne iubim si merita sa luptam unul pentru altul si sa ne intelegem . A citit si topicul "o urasc" si acum e totul clar . El stie cum sta treaba si gata nu mai conteaza cine pe cine place sau nu decat ca ne iubim noi si gata. :P Va doresc sa fiti fericite ,asa cum sunt eu acum :floricele: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
larry...sa fii fericita, sa ai tot ce-ti doresti alaturi de EL, iar un sfat cat se poate de sincer: nu va grabiti cu copiii, caic timp este pentru toate....ai rabadare cu tine insati, cu el, cu "socrela", sa fii tu sigura ca lucrurile intr-adevar au luat-o pe fagasul bun....
si nu uita un lucru destul de important:o schimbare nu va fi nicodata realizata intr-un timp record ci, dimpotriva, incet-incet, cu pasi mici dar siguri, cu multa blandete, delicatete, diplomatie. ma bucur pentru bucuria ta, dar fii vigilenta si apreciaza ce ai la adevarat valoare. nu te minti singura. casca bine okisorii la ce se intampla in jurul tau si, cand e nevoie, riposteaza cu vehementa. sa ai parte de o casnicie solida, bazata pe iubire, respect si sinceritate si...ceea ce vei rosti in biserica sa raman intiparit in mintile si inimile voastre "si la bine si la greu". :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:51 AM |
|