![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Deschid acest subiect acum in preajma Sfintelor Sarbatori amintindu-mi cu mult drag de ingerul care mi-a insotit copilaria,inger care datorita parintilor mei mi-a ramas si acum in suflet.
Temerile copilariei...teama de intuneric,teama de a ramane singur...am constatat la puii mei de la gradinita toata aceasta colectie de temeri (fac precizarea ca de 8 ani sunt educatoare :)). Si le-am spus povestea ingerului pazitor al fiecaruia dintre noi.Le-am explicat faptul ca in orice moment ingerul este acolo si intervine in cele mai grele momente. Am constatat cu bucurie ca a functionat saptamana trecuta cand unul din copilasii mei a venit si mi-a spus "Ari aseara mi-a fost frica dar m-am gandit la ce ne-ai povestit tu despre ingeri si nu mi-a mai fost frica dupa aceea". Oferiti copiilor credinta in ingeri. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:) frumos.
eu sunt tutorele a doi copilasi, o fetita de 13 ani si un baietel de 5 ani. sunt copiii fratelui meu care este plecat la munca in strainatate cu sotia lui de aproape 4 ani. pe cat posibil, incerc sa le tin loc si de mama si de tata, si de prietena, si de matusa. ii iubesc ca si cum ar fi ai mei. sunt niste ingerasi ce au nevoie de dragoste, multa dragoste. este greu fara parinti, si ii inteleg. daca vreti, va pot povesti ce boacane fac. ;D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:30 PM |
|