![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Spor la scris! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
as vrea sa am putere...sa am putere sa zbor pana la tine...dar nu sunt decat un fluture,fluture ce moare cand pleci de langa el,fluture cu aripi frante.nu am putere...
sufletul imi urla de dor,si incerc sa l fac sa taca..dar nu vrea...poate sopteste prea incet si tu nu auzi cum te cheama,cum te vrea alaturi,cum vrea sa fii aici si sa il tii in palma sa se simta in siguranta.sa simta ca este intreg si ca are pentru ce sa existe pe lumea asta... sau...poate ca il auzi cum te cheama...dar stiu iubire cat e de greu ...stiu ca si pentru tine e la fel...dar nu ma pot abtine sa nu ma cert cu tot ce ne tine departe unul de celalalt...nu pot sa nu ma revolt impotriva sortii,pe care desi o urasc ,o iubesc mai mult decat oice altceva si ii sunt recunoscatoare pentru ca ne a adus impreuna,dar totusi atat de departe... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 07:29 AM |
|