![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
cum scrie si in titlu (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
mie imi plac si sfarsiturile.de fapt, am invatat sa le iubesc. nimic nu este intamplator. e ca si cum nu stii cum sa reactionezi intr o situatie, si atunci eviti, te temi de acele momente.
am iubit si sfarsitul unor foste relatii.am trait suferinta pana la capat, mi am insusit o, am simtit toate regretele, toate amintirile, teama de a fi singura si de a incepe sa traiesc altfel decat pana atunci. mi-am asumat toate greselile, si in acelasi timp mi am respectat dorinta de a pastra felul meu de a fi, principiile. la fiecare sfarsit m-am vazut ca intr o oglinda, am suferit, m-am certat pentru felul meu de a fi, m-am iubit pentru felul meu de a fi. fara sfarsit nu o sa existe niciodata un nou inceput. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 05:09 PM |
|