![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa ce intelem despre ce e vorba, o rezolvam!
Va e frica? Nu primele si nici ultimele..... Sorin. |
|
|
![]() |
phoenix |
![]()
|
Musafir ![]() |
am sosit un pic tarziu la acest topic am sa postez insa:
in primul rand iubesc animalele si mi-am facut un scop in viata in a le ajuta in al doilea rand, cand vorbim de frica ne gandim ca poate fi vorba de o frica simpla, sau o fobie insa ca si om, cand ceva e in neregula cu tine incerci sa te uiti bine in mintea ta si sa gasesti solutia caci simpla teama sau fobia sunt lucruri ce te deranjaza pe tine in primul rand. nu poti avea pretentia sa fie omorati toti paienjenii caci ai arahnofobie...cam asa si cu cainii. primul pas e sa realizezi ca teama ta nu-i buna dupa asta drumul e deja inceput: e un caine care te deranjaza prin preajma? pune-i papica la o distanta rezonabila (prima oara) si cheama-l sa vada ca-i pt el; incet incet o sa descoperi un bun prieten; micsoreaza distanta incercand sa-i intelegi limbajul lui (codita...etc) si cat te simti tu in siguranta cand mergeam la facultate foloseam adesea trenul de noapte iar buna parte din pachetul meu se ducea la cateii din gara, intr-una din diminetile cu pricina la 100m de gara am fost atacata de un golan oamenii nici nu au vrut sa vada, nici sa auda, cainii insa au fost cei care m-au salvat |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:22 PM |
|