![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Credeti in ea?
Pe mine m-a pus pe ganduri cartea "Imensa puetere a subconstieny=tului tau",J Murphy(daca nu ma insel) El zice ca ORICE ne-am dori,e posibil ,daca punem cu strictete anumite tehnici in practica.Dar un prim pas este o relaxare a fizicului si a psihicului.Doar in acesta stare mentalul subconstient este realmente receptiv. Dar eu nu ma pot relaxa:(..imi apar tot felul de kipuri/locuri aiurea in minte,le alung si degeaba...uff |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Draga mea, nici că puteai alege lecturi mai bune. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Īn funcţie de ceea ce doreşti să obţii de la tine īnsăţi, poţi continua cu cărţi pe linia NLP sau poţi adānci practicile de autosugestie. Dacă ai citit cāte ceva despre contemplaţie, zen sau chiar dacă ai face puţin tai-chi am putea extinde discuţia aceasta. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dore,ce cartzi/cursuri imi recomanzi de NLP si de autosugestie?
In afara de cartea citata mai sus si cate ceva spicuit din pavel corutz,nu prea am gasit altceva (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:27 PM |
|