![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Vreau sa va intreb ce demachiant folositi,pentru ca eu am o problema cu demachianturile.Pana acum am folosit un demachiant de la Nivea si a fost Ok,dupa ce mi s-a terminat 'am furat' demachiantul mamei mele din gama Gerovital,dar nu imi prieste..imi apar in mod constanta 2,3 cosuri..Deh,mi-a fost lene sa-mi cumpar unu. >:( Acum as vrea sa imi iau altul,si ma gandesc sa iau tot Nivea.Voi ce folositi?Car este cel mai bun?
|
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am cele 2 demachiante elmiplant din gama noua, aia cu ambalaj gri: cel pt ten sensibil si uscat il folosesc pt ochi si buze pt ca e mai bland iar cel pt ten mixt pe restul fetei; apoi pe la ochi ma curat in final cu sensibio, iar pe fata cu sebium. Am avut demachiantul pt ochi de la vichy, era ok foarte delicat si continand extract de albastrele calma zona, dar era bun numai dupa ce foloseai un demachiant crema; simpla solutie lichida, nu reusea sa scoata repede machiajul far a freca si a folosi o tona; insa dupa ce te-ai demachiat cu unul crema, de finisat e numai bun. Am citit ca si cel pt ochi d ela Yves Rocher ar fi ok, e tot apa in ulei, poate varianta mai ieftina a bi-facil-ului. Oricum nici cu ala nu-ti poti lasa uleiul pe pleoape.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:07 AM |
|