![]() |
![]() |
amaria |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna
Eu traiesc in strainatate si incerc sa gasesc pentru firma in care lucrez magazine de produse pentru mame sii bebelusi. Sint designer industrial si firma mea (produse pt mame si b.) cauta sa intre in piata romana. Din cauza ca nu am fost de mult in Romania , nu stiu care sint retelele mari de magazine pt mame si nici macar daca exista asa ceva. Puteti sa ma ajutati si sa-mi dati nume de retele de magazine romane care s-ar potrivii descriptiei de mai sus? Daca aveti link-uri la site-urile respective ar fi cel mai bine. Multumesc. |
|
|
![]() |
amaria |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc pt raspunsuri
Este vorba de produse ca pantofiori pt bebelusi, baby carriers (ma scuzati ca nu stiu cum se spune in romaneste) de purtat copilul pe corpul mamei (se folosesc in Romania?), developmental toys - scuzati iarasi engleza, carucioare de copii etc. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Eu o sa le intreb pe mamicile mele de la gradi mai multe despre produsele de tipul acesta.
In Timisoara in Mall e destul de bine reprezentat sectorul acesta. Te-ai uitat pe siteul pe care ti l-am dat?Raman la parerea ca ti-ai putea lua informatii importante de acolo. Si carei categorii sociale vrei sa te adresezi? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:28 AM |
|