![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Vreau sa va intreb ce demachiant folositi,pentru ca eu am o problema cu demachianturile.Pana acum am folosit un demachiant de la Nivea si a fost Ok,dupa ce mi s-a terminat 'am furat' demachiantul mamei mele din gama Gerovital,dar nu imi prieste..imi apar in mod constanta 2,3 cosuri..Deh,mi-a fost lene sa-mi cumpar unu. >:( Acum as vrea sa imi iau altul,si ma gandesc sa iau tot Nivea.Voi ce folositi?Car este cel mai bun?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
eu pentru fata folosesc demachiantul Eucerin, imi place ca e asa cremos si delicat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pentru zona ochilor, folosesc Nivea de ceva timp si sunt multumita..apoi pentru ca sunt obsedata sa am un ten perfect curat, ma dau cu gelul Keracnyl de la Ducray..apoi lotiunea exfolianta de la Roc si nu in ultimul rand crema..
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:44 AM |
|